Gouden smiley voor kinderzorg Maasziekenhuis

Publicatiedatum: 1 december 2020

De kinderafdeling en de kinderdagbehandeling van Maasziekenhuis Pantein hebben de gouden smiley behaald. De gouden smiley is de hoogste waardering die een ziekenhuis voor kinderzorg kan halen.

Bent u goed verzekerd?

Publicatiedatum: 1 december 2020

Maasziekenhuis Pantein heeft voor 2020 met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Momenteel vorderen ook de gesprekken over contracten voor 2021, hierover lees je meer op de pagina 'Ook in 2021 voor iedereen toegang tot goede ziekenhuiszorg'.

Maasziekenhuis opereert binnenkort ook in Mill

Publicatiedatum: 19 november 2020
maasziekenhuis

Het Maasziekenhuis gaat vanaf januari ook opereren in Mill. Het ziekenhuis kan in Mill gebruik maken van een modern operatiecomplex voor het uitvoeren van kleine medische ingrepen.

Vanaf 16 november afspraak nodig voor bloedafname in Maasziekenhuis

Publicatiedatum: 12 november 2020

Maasziekenhuis Pantein wordt druk bezocht voor bloedafname. Daarom werken we vanaf 16 november 2020 in het ziekenhuis op afspraak. Voor alle andere bloedafnamelocaties in de regio kunnen mensen langskomen op de tijden zoals die op de website vermeld staan. Het maken van een afspraak is hier nog niet mogelijk. De tijden en dagen van bloedafname vindt u hier: www.maasziekenhuispantein.nl/patient-bloedprikken

Innovatie bij het lokaliseren van borstkankertumor

Publicatiedatum: 5 november 2020

Maasziekenhuis Pantein is een van de eerste ziekenhuizen die start met een innovatieve technologie bij het lokaliseren van een borstkankertumor: pintuition-marker-techniek. Deze techniek is patiëntvriendelijker, preciezer en effectiever.

Extra maatregelen vanwege het coronavirus

In verband met het coronavirus gelden er extra regels voor het aantal bezoekers, de bezoekduur, het houden van afstand tot anderen en handhygiëne.

Heeft u een uitnodiging voor een afspraak?

Bij alle afspraken nemen we de geldende veiligheidsregels in acht die voor patiënten en zorgverleners van belang zijn, waaronder 1,5 meter afstand en handdesinfectie bij toegang tot het ziekenhuis.

Is de omschrijving op mijn factuur correct?

Publicatiedatum: 13 juli 2020

Mogelijk staat op de factuur van uw zorgverzekeraar vermeld dat u naar een eerste polikliniekbezoek bent geweest terwijl er sprake was van telefonisch contact of een beeldconsult.