Agenda

Voorlichtingsavond Bevallen in het Maasziekenhuis

Beschuit met muisjes
8 januari 2020 -

Ben je zwanger en wil je graag in het ziekenhuis bevallen? Kom dan naar de voorlichtingsavond in het Maasziekenhuis Pantein. Aanstaande moeders en hun partner kunnen zich uitgebreid laten informeren over de bevalling en je kunt meteen een kijkje nemen in een van onze kraamsuites.

 

Meer informatie en aanmelden

Bijeenkomst ‘Prostaatkanker: hormoontherapie, heb ik dan nog kwaliteit van leven?

20 december 2019 -

De ProstaatKankerStichting organiseert samen met het Maasziekenhuis een middag voor mannen met prostaatkanker. Het thema deze middag is: Hormoontherapie, heb ik dan nog kwaliteit van leven?

 

Meer informatie

Voorlichtingsavond Borstvoeding laten werken

Baby
18 december 2019 -
Veel aanstaande ouders geven de voorkeur aan het geven van borstvoeding. Het is de meest natuurlijke voeding en het is precies gemaakt voor de baby. Goede voorlichting en begeleiding bij het geven van borstvoeding is heel belangrijk. Daarom organiseert Maasziekenhuis Pantein in samenwerking met Thuiszorg Pantein voorlichtingsavonden over borstvoeding.

Inloopbijeenkomst Borstkanker, hoe verder?

Roze lintje borstkanker
21 november 2019 -

De inloopbijeenkomsten zijn bedoeld voor patiënten, ex-patiënten en hun naasten. De bijeenkomst vindt plaats in het Maasziekenhuis en zijn gratis toegankelijk. Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie