Agenda

Inloopbijeenkomst Borstkanker, hoe verder?

Roze lintje borstkanker
17 september 2020 -

De inloopbijeenkomsten zijn bedoeld voor patiënten, ex-patiënten en hun naasten. De bijeenkomst vindt plaats in het Maasziekenhuis en zijn gratis toegankelijk. Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie

Bijeenkomst 'Prostaatkanker: je bent incontinent geworden door de behandeling. Wat te doen?'

21 augustus 2020 -

De ProstaatKankerStichting organiseert samen met het Maasziekenhuis een middag voor mannen met prostaatkanker. Het thema is: 'Je bent incontinent geworden door de behandeling. Wat te doen?'

 

Meer informatie

Voorlichtingsavond Bevallen in het Maasziekenhuis

Beschuit met muisjes
12 augustus 2020 -

Ben je zwanger en wil je graag in het ziekenhuis bevallen? Kom dan naar de voorlichtingsavond in het Maasziekenhuis Pantein. Aanstaande moeders en hun partner kunnen zich uitgebreid laten informeren over de bevalling en je kunt meteen een kijkje nemen in een van onze kraamsuites.

 

Meer informatie en aanmelden

Voorlichtingsavond Borstvoeding laten werken

Baby
29 juli 2020 -
Veel aanstaande ouders geven de voorkeur aan het geven van borstvoeding. Het is de meest natuurlijke voeding en het is precies gemaakt voor de baby. Goede voorlichting en begeleiding bij het geven van borstvoeding is heel belangrijk. Daarom organiseert Maasziekenhuis Pantein in samenwerking met Thuiszorg Pantein voorlichtingsavonden over borstvoeding.