Agenda

Inloopbijeenkomst Borstkanker, hoe verder?

Roze lintje borstkanker
21 november 2019 -

De inloopbijeenkomsten zijn bedoeld voor patiënten, ex-patiënten en hun naasten. De bijeenkomst vindt plaats in het Maasziekenhuis en zijn gratis toegankelijk. Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie

Voorlichtingsavond Borstvoeding laten werken

Baby
23 oktober 2019 -
Veel aanstaande ouders geven de voorkeur aan het geven van borstvoeding. Het is de meest natuurlijke voeding en het is precies gemaakt voor de baby. Goede voorlichting en begeleiding bij het geven van borstvoeding is heel belangrijk. Daarom organiseert Maasziekenhuis Pantein in samenwerking met Thuiszorg Pantein voorlichtingsavonden over borstvoeding.

Bijeenkomst ‘Prostaatkanker, mijn PSA loopt op, wat nu?

18 oktober 2019 -

De ProstaatKankerStichting organiseert samen met het Maasziekenhuis een middag voor mannen met prostaatkanker. Het thema deze middag is: Kun je met prostaatkanker toch een goed leven hebben?

 

Meer informatie

Voorlichtingsavond Borstkanker: nieuwe ontwikkelingen in diagnose en behandeling

8 oktober 2019 -

Op dinsdag 8 oktober organiseert het mammateam van Maasziekenhuis Pantein een voorlichtingsavond over borstkanker. De avond begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Het thema van deze voorlichtingsavond is nieuwe ontwikkelingen in onderzoek en behandeling.

Meer informatie, programma en aanmelden

Voorlichtingsavond Bevallen in het Maasziekenhuis

Beschuit met muisjes
25 september 2019 -

Ben je zwanger en wil je graag in het ziekenhuis bevallen? Kom dan naar de voorlichtingsavond in het Maasziekenhuis Pantein. Aanstaande moeders en hun partner kunnen zich uitgebreid laten informeren over de bevalling en je kunt meteen een kijkje nemen in een van onze kraamsuites.

 

Meer informatie en aanmelden