Agenda

Voorlichtingsavond Borstvoeding laten werken

Baby
27 juni 2019 -
Veel aanstaande ouders geven de voorkeur aan het geven van borstvoeding. Het is de meest natuurlijke voeding en het is precies gemaakt voor de baby. Goede voorlichting en begeleiding bij het geven van borstvoeding is heel belangrijk. Daarom organiseert Maasziekenhuis Pantein in samenwerking met Thuiszorg Pantein voorlichtingsavonden over borstvoeding.

Voorlichtingsavond Bevallen in het Maasziekenhuis

Beschuit met muisjes
12 juni 2019 -

Ben je zwanger en wil je graag in het ziekenhuis bevallen? Kom dan naar de voorlichtingsavond in het Maasziekenhuis Pantein. Aanstaande moeders en hun partner kunnen zich uitgebreid laten informeren over de bevalling en je kunt meteen een kijkje nemen in een van onze kraamsuites.

 

Meer informatie en aanmelden

Inloopbijeenkomst Borstkanker, hoe verder?

Roze lintje borstkanker
21 mei 2019 -

De inloopbijeenkomsten zijn bedoeld voor patiënten, ex-patiënten en hun naasten. De bijeenkomst vindt plaats in het Maasziekenhuis en zijn gratis toegankelijk. Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie

Voorlichtingsavond Alles over beroerte

14 mei 2019 -

De Europese Dag van de Beroerte, een belangrijke dag om even stil te staan bij deze aandoening en de gevolgen die een beroerte kan hebben voor het dagelijks leven van de patiënt en zijn omgeving. Maasziekenhuis Pantein organiseert maandag 14 mei een voorlichtingsavond over dit thema.