Wat vindt u van onze zorg- en dienstverlening?

Laat uw mening horen in ons Digipanel!

Is het Maasziekenhuis goed bereikbaar? Zijn de bezoektijden ruim genoeg? Wat vindt u van de website? Over deze en vele andere onderwerpen willen wij graag uw mening horen. Uw mening, tips en adviezen helpen ons om onze zorg- en dienstverlening zo goed mogelijk te laten aansluiten op de wensen van onze patiënten en bezoekers.

 

Het Digipanel

De leden van het Digipanel krijgen ongeveer vier keer per jaar per e-mail een vragenlijst toegestuurd. De vragen gaan over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met de zorg- en dienstverlening van het Maasziekenhuis.

Wij zijn op zoek naar:

  • ervaringsdeskundigen, dus mensen die ervaringen hebben met het Maasziekenhuis. Dit kunnen ervaringen zijn van uzelf als patiënt of als bezoeker, van uw kind of van een familielid.
  • enthousiaste personen die bereid zijn om ongeveer vier keer per jaar een digitale vragenlijst in te vullen. U maakt op persoonlijke titel deel uit van het panel.

 

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het Digipanel? Neemt u dan contact op met beleidsmedewerker Lizette van Griensven via telefoonnummer 0485- 84 60 22 of l.vangriensven@pantein.nl.

 

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor het Digipanel door het aanmeldformulier volledig in te vullen en te verzenden.

 

Aanmelden digipanel Maasziekenhuis Pantein

Folder Digipanel

Download hier de PDF-versie van de folder.