MijnPantein

MijnPantein

Vanaf eind oktober 2019 is voor alle patiënten van het Maasziekenhuis Pantein MijnPantein beschikbaar. Hierin kunt u uw (medische) gegevens vinden, zoals laboratoriumuitslagen, radiologieverslagen, brieven van de specialist aan uw huisarts en medicatiegegevens.

 

Dankzij deze digitale inzage wordt het voor u een stuk gemakkelijker om informatie van het ziekenhuis te raadplegen. Zo kunt u zich goed voorbereiden op een gesprek met de specialist en bent u beter geïnformeerd over uw eigen gezondheid. Uiteraard is de toegang tot uw digitale informatie goed beveiligd.

 

Persoonlijke uitleg
Patiënten die in de periode 28 oktober tot 30 november 2019 een afspraak in het ziekenhuis hebben, krijgen na hun afspraak een korte uitleg over MijnPantein. Hoort u bij deze groep patiënten? Dan is het belangrijk dat u uw DigiD en wachtwoord meeneemt naar het ziekenhuis. Alleen dan kunt u tijdens de uitleg in MijnPantein inloggen. De uitleg duurt ongeveer 15 minuten.

 

Heeft u geen afspraak in november 2019, maar wel interesse om MijnPantein te bekijken? In de loop van dit najaar vindt u op onze website uitgebreide informatie over MijnPantein.