Nieuws

Extra maatregelen vanwege het coronavirus

In verband met het coronavirus gelden er extra regels voor het aantal bezoekers, de bezoekduur, het houden van afstand tot anderen en handhygiëne.

Vijf jaar Sint MaartensKinderkliniek in Maasziekenhuis Pantein

Publicatiedatum: 2 september 2020

De Sint MaartensKinderkliniek bestaat 5 jaar. Sinds 2015 is de kinderkliniek gevestigd in Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. Hier worden kinderen uit heel Nederland met klachten op het gebied van houding en beweging (skelet-, gewrichts- en spieraandoeningen) behandeld. Door deze samenwerking is de gespecialiseerde zorg voor kinderen nog verder verbeterd en uitgebreid.

Digitaal IC-Café voor corona IC-patiënten/familie

Publicatiedatum: 1 september 2020

De corona crisis heeft grote impact gehad en nog op iedereen. Niet in de laatste plaats voor/bij mensen die met een corona infectie op de intensive care (IC) hebben gelegen én hun naasten. Speciaal voor deze groep mensen organiseert de patiëntenorganisatie IC Connect samen met de MONITOR-IC (o.a. Maasziekenhuis en Radboudumc) op dinsdagavond 8 september het eerste  digitale IC Café voor corona IC-patiënten en naasten. Dit is via internet te volgen en er is nog een tiental plekken vrij.

Is de omschrijving op mijn factuur correct?

Publicatiedatum: 13 juli 2020

Mogelijk staat op de factuur van uw zorgverzekeraar vermeld dat u naar een eerste polikliniekbezoek bent geweest terwijl er sprake was van telefonisch contact of een beeldconsult.

Heeft u een uitnodiging voor een afspraak?

Bij alle afspraken nemen we de geldende veiligheidsregels in acht die voor patiënten en zorgverleners van belang zijn, waaronder 1,5 meter afstand en handdesinfectie bij toegang tot het ziekenhuis.