Inloopbijeenkomst borstkanker in het kader van Wereldkankerdag 2019

Publicatiedatum: 10 januari 2019

Op dinsdag 5 februari organiseert Borstkankervereniging Nederland in het Maasziekenhuis een middag voor vrouwen en mannen die de diagnose borstkanker hebben gehad, om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. De bijeenkomst vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur in het vergadercentrum op de begane grond van het Maasziekenhuis (direct achter het restaurant).

De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Primeur: beeldbellen in Maasziekenhuis Pantein via BeterDichtbij

Publicatiedatum: 3 januari 2018

Sinds kort is beeldbellen in Maasziekenhuis Pantein een feit. Het is een zeer waardevolle aanvulling op het app-contact met de dokter via de app BeterDichtbij. Het Maasziekenhuis is daarmee het eerste ziekenhuis in Nederland dat deze gecombineerde service van beeldbellen en app-en binnen een gebruiksvriendelijke app aanbiedt.

2018: Iets meer geboortes in Maasziekenhuis

Publicatiedatum: 1 januari 2019

In Maasziekenhuis Pantein zijn het afgelopen jaar 1042 baby’s geboren; inclusief de poliklinische bevallingen, onder begeleiding van de eigen verloskundige.

Contracten met zorgverzekeraars

Publicatiedatum: 29 november 2018

Hieronder staat vermeld met welke zorgverzekeraars voor 2019 een contract is afgesloten.