Maasziekenhuis: nieuwe biowalk

Publicatiedatum: 22 maart 2019

Het project biowalk, wandelen in de natuur voor diabetespatiënten van Maasziekenhuis Pantein, start op zaterdag 6 april met een nieuwe wandelgroep.

IC-café voor voormalig IC-patiënten en hun naasten

Publicatiedatum: 18 maart 2019

Het regio Netwerk-IC Nijmegen&Omstreken* organiseert op 2 april 2019 het eerste IC-café in deze regio. Het IC-café is een ontmoetingsplek waar voormalig IC-patiënten en hun familie, lotgenoten ontmoeten en kunnen praten over hun ervaringen betreffende de periode van ernstig ziek zijn, de opname op de IC-afdeling, maar ook over de periode daarna.

Nieuwe bloedafnamelocatie in Wanssum

Publicatiedatum: 8 maart 2019

Met ingang van dinsdag 12 maart heeft het Maasziekenhuis in Wanssum een bloedafnamepost in Gezondheidsplein De Postbaan. De bloedafnamepost is geopend op dinsdag tussen 10.15 en 10.30 uur.

Is de Spoedeisende Hulp in de zomer open?

Publicatiedatum: 1 maart 2019

De Spoedeisende Hulp van het Maasziekenhuis is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag geopend voor patiëntenzorg.

Coloscopiecentrum opnieuw zeer positief beoordeeld

Publicatiedatum: 1 maart 2019

Het coloscopiecentrum van het Maasziekenhuis is een van de landelijke centra waar preventief darmonderzoek plaatsvindt. Het ziekenhuis ontving deze maand opnieuw een zeer positieve score bij de jaarlijkse kwaliteitstoets.

Contracten met zorgverzekeraars

Publicatiedatum: februari 2018

Het Maasziekenhuis heeft voor 2019 met alle verzekeraars een contract afgesloten.