Maasziekenhuis in top 10 best gewaardeerde ziekenhuizen op ZorgkaartNederland

Publicatiedatum: 3 december 2019

Maasziekenhuis Pantein staat in de top 10 van best gewaardeerde ziekenhuizen op ZorgkaartNederland. Het Maasziekenhuis scoort over 2019 gemiddeld een 9,1.

Kiwanis-poppen voor afdeling Kind

Publicatiedatum: 29 november 2019

Kiwanis Land van Cuijk verraste de kinderafdeling van Maasziekenhuis Pantein deze week met 150 Kiwanis-poppen. Op de katoenen, blanco poppen kunnen kinderen tekenen hoe zij zich voelen. De poppen worden ook gebruikt om contact te maken met de kinderen, ze voor te bereiden op hun behandeling en gerust te stellen.

Nieuw in het Maasziekenhuis: polikliniek voor schildklierknobbeltje

Publicatiedatum: 28 november 2019

Vanaf donderdag 5 december start Maasziekenhuis Pantein met een nieuwe polikliniek: de schildkliernoduspoli. Patiënten met een knobbeltje op de schildklier kunnen bij internist-endocrinoloog Hanneke Beijers terecht voor onderzoek.

'Ik leerde schilderen in het ziekenhuis tijdens mijn behandeling'

Publicatiedatum: 15 november 2019

Leren schilderen in het ziekenhuis terwijl je wordt behandeld voor kanker? Dat klinkt vreemd en toch is het waar. In het Maasziekenhuis kunnen patiënten die worden behandeld voor kanker deelnemen aan een creatieve workshop. Zo kan het dus zijn dat je je eerste schilderij maakt tussen twee chemobehandelingen in.

Nieuwe MRI in gebruik met nieuwste technologie

Publicatiedatum: 12 november 2019

Deze maand heeft het Maasziekenhuis een nieuwe MRI in gebruik genomen. Door de ingebruikname van de nieuwe apparatuur kan met nog meer precisie de juiste diagnose worden gesteld.

Maasziekenhuis behaalt 2e plaats streekziekenhuizen in AD top 100

Publicatiedatum: 8 november 2019

Alle reden voor een hoera-momentje! We zijn 2e geworden in de ranglijst van streekziekenhuizen van de Ziekenhuis Top 100. Wat zijn we trots! Complimenten voor iedereen die hieraan heeft bijgedragen. Goede zorg bieden aan de inwoners, daar gaan we voor!

Nieuw: digitale inzage dossier

Publicatiedatum: 30 oktober 2019

Vanaf 4 november 2019 is voor alle patiënten van het Maasziekenhuis Pantein het patiëntenportaal MijnPantein beschikbaar.