Bereikbaarheid Maasziekenhuis tijdens wegonderhoud A73

Publicatiedatum: 9 oktober 2019

In de periode van donderdagavond 10 oktober tot en met woensdagmorgen 16 oktober vinden er op verschillende avonden/nachten werkzaamheden plaats aan rijksweg A73 tussen Boxmeer (afslag 6) en knoopt Rijkevoort (A73/Af77). Het Maasziekenhuis blijft bereikbaar, maar in een aantal gevallen moet daarvoor een omleidingsroute worden gevolgd.

Herstel financiën Maasziekenhuis zet door

Publicatiedatum: 8 oktober 2019

In het jaarlijkse onderzoek van adviesbureau BDO daalt het Maasziekenhuis in de ranking van de 57 naar de 61e plaats, toch zet het financiële herstel door. Het ziekenhuis sloot het jaar 2018, net als het jaar 2017, af met positieve cijfers.

10 jaar Dementie Keten Team Noordelijke Maasvallei

Publicatiedatum: 7 oktober 2019

Dit jaar bestaat Dementie Keten Noordelijke Maasvallei 10 jaar. Op 5 november vindt daarom een middagsymposium plaats. Dit symposium is toegankelijk voor iedereen die in z'n dagelijks leven en/of werk te maken heeft met mensen met dementie, dus zowel professionals als inwoners.

Kraamafdeling Maasziekenhuis ontvangt smiley voor goede zorg

Publicatiedatum: 19 september 2019

De kraamafdeling van Maasziekenhuis Pantein is opnieuw beloond met een bronzen smiley. Daarmee voldoet de kraamafdeling aan alle eisen die de Stichting Kind en Ziekenhuis stelt aan goede zorg en dienstverlening op de kraamafdeling. De bronzen smiley is de hoogste waardering die een kraamafdeling kan behalen.