Maasziekenhuis toont schilderijen Irene van den Besselaar

Publicatiedatum: 15 november 2018

In Maasziekenhuis Pantein zijn momenteel schilderijen te zien van Irene van den Besselaar. Het betreft nieuw werk van de laatste twee jaar.

9e plaats voor Maasziekenhuis in AD ziekenhuis top 100!

Het Maasziekenhuis heeft een negende plaats behaald in de AD-ziekenhuis top 100! Een geweldige prestatie waar we heel blij mee zijn. Het is het resultaat van enorme gedrevenheid en inzet van iedereen die betrokken is bij de zorg.

Het Maasziekenhuis bestaat al weer 50 jaar!

Publicatiedatum: 26 oktober 2018

Het Maasziekenhuis bestaat 26 oktober 2018 alweer 50 jaar. Het ziekenhuis kent een rijke historie. De in gebruik name van het nieuwe ziekenhuis in 2011 was een van de recente hoogtepunten. De ziekenzorg in de regio kent echter al een langere geschiedenis. Een korte terugblik in vogelvlucht.

Naar het Maasziekenhuis? 3 Goede Vragen

Publicatiedatum: 24 oktober 2018

Maasziekenhuis Pantein attendeert patiënten sinds deze maand op de 3 Goede Vragen. De 3 Goede Vragen is een handig en eenvoudig hulpmiddel voor patiënten om in het ziekenhuis het goede gesprek te voeren.

Wijziging bloedafname in regio

Publicatiedatum: 23 oktober 2018

Per maandag 5 november wijzigen de tijden en soms de dagen dat Maasziekenhuis Pantein in de regio Land van Cuijk en Noord-Limburg bloed afneemt bij de lokale prikposten.

Herstel financiën Maasziekenhuis is ingezet

Publicatiedatum: 23 oktober 2018

In het jaarlijkse onderzoek van adviesbureau BDO laat het Maasziekenhuis een stijging zien qua financiële prestaties; het ziekenhuis stijgt van de 65e naar de 57e plaats. Het ziekenhuis sloot 2017 af met positieve cijfers.

Dansworkshops voor oncologiepatiënten Maasziekenhuis Pantein

Publicatiedatum: 19 oktober 2018

Bewegen is gezond en zouden we dagelijks moeten doen. Dat is een mooi streven, maar wat als bewegen niet zo gemakkelijk gaat? Dan is er de workshop Dansend in Balans. Maasziekenhuis Pantein organiseert deze workshop sinds kort voor patiënten die in het Maasziekenhuis worden behandeld voor kanker.