Carnavalsmaandag: aangepaste openingstijden

Publicatiedatum: 23 januari 2018

Vanwege carnaval heeft Maasziekenhuis Pantein aangepaste openingstijden op maandag 12 februari. Voor spoedzorg is het Maasziekenhuis altijd 24 uur per dag bereikbaar.

Carnavalsmaandag zondagsdienst

Maandag 12 februari geldt in het Maasziekenhuis een zondagsdienst. Dit betekent dat deze dag de poliklinieken, de röntgenafdeling en de bloedafname in het Maasziekenhuis gesloten zijn. Ook de prikposten van het Maasziekenhuis in het Land van Cuijk en Noord-Limburg zijn gesloten.

De Sint MaartensKinderkliniek en de poliklinieken Orthopedie, Revalidatiegeneeskunde en Reumatologie van de Sint Maartenskliniek locatie Beugen zijn eveneens gesloten.

De afdeling Nierdialyse van het Radboudumc locatie Beugen is wel geopend.

Carnavalsdinsdag

Op dinsdag 13 februari zijn alleen de prikposten in Cuijk, Haps en Venray nog gesloten. Het Maasziekenhuis en de overige prikposten in de regio zijn dan weer als gebruikelijk geopend. Dit geldt ook voor de diensten van de Sint Maartenskliniek in het Maasziekenhuis.