Nieuwe bloedafnamelocatie in Wanssum

Publicatiedatum: 8 maart 2019

Met ingang van dinsdag 12 maart heeft het Maasziekenhuis in Wanssum een bloedafnamepost in Gezondheidsplein De Postbaan. De bloedafnamepost is geopend op dinsdag tussen 10.15 en 10.30 uur.

Met de opening van deze bloedafnamepost in Wanssum wijzigen ook de openingstijden van de bloedafnamelocatie in Venray. Per 12 maart is bloedafname in De Kemphaan in Venray mogelijk op donderdagen van 10.00 tot 10.20 uur.

Kijk voor het volledige overzicht van alle bloedafnameposten van het Maasziekenhuis op de website: www.maasziekenhuispantein.nl/patient-bloedprikken

Uitbreiding van de dienstverlening

Het Maasziekenhuis ondersteunt in de regio ook de verloskundigenpraktijken met dienstverlening bij bloedonderzoek. Verder biedt het ziekenhuis service aan huis bij oncologische patiënten of andere patiënten die niet mobiel zijn.