Parkeren

In verband met het coronavius hebben we maatregelen getroffen om de kans op een besmetting van klanten, bezoekers en/of medewerkers te verkleinen.


Meer informatie

 

U kunt parkeren in de parkeergarage bij het Maasziekenhuis of op het terrein ernaast. Vanaf de parkeergarage is het 60 meter lopen tot de hoofdingang.

Mindervalide-parkeerplaatsen

Patiënten of bezoekers met een erkende mindervalide vergunning, verstrekt door de gemeente, kunnen gebruik maken van één van de gereserveerde mindervalide-parkeerplaatsen in de parkeergarage op de begane grond. Ook bij 'halen en brengen' vlakbij de hoofdingang zijn er parkeerplaatsen voor mindervaliden.

Halen en brengen

Voor het afzetten en ophalen van bezoekers is er een 'halen en brengen' zone. Bezoekers die hiervan gebruik willen maken komen via een aparte toegang op het plein voor het ziekenhuis terecht en kunnen dan bezoekers bij de ingang afzetten. Als u binnen 20 minuten weer vertrekt, dan kunt u zonder de betaalautomaat te bezoeken het terrein weer verlaten.

Tarieven

Het tarief voor het parkeren is € 0,50 per 20 minuten, met een maximum van € 4,50 per dag.

 

Verlaat u binnen 20 minuten het parkeerterrein? Dan kunt u vrij uitrijden.

 

Bij de hoofdingang in het Maasziekenhuis staan twee betaalautomaten waar u contant of contactloos kunt betalen, of pinnen. Bij de betaalautomaat buiten bij de parkeergarage kunt u alleen pinnen of contactloos betalen. Na betaling heeft u nog 20 minuten de tijd om het parkeerterrein te verlaten.

 

U kunt ook kiezen voor een dagkaart of een weekkaart. Hiermee kunt u gedurende de geldigheid van de kaart onbeperkt in- en uitrijden. Daarvoor gelden de volgende tarieven:

  • Dagkaart: € 5,00
  • Weekkaart: € 17,50

 

De dag- of weekkaart stopt u in de kaartlezer bij de slagboom en komt er dan vanzelf weer uit, zo lang als deze dag/weekkaart geldig is.

Laadpalen elektrische auto's

Op het parkeerterrein van Maasziekenhuis bevinden zich vier oplaadpalen voor elektrische auto’s. Deze zijn te vinden op de bovenste etage van de parkeergarage. De palen zijn geplaatst door een erkende provider en geschikt voor elk abonnement. Deze plaatsen zijn alleen bedoeld voor het parkeren van elektrische auto’s, zo lang zij opladen. Is uw auto opgeladen, maak dan zodra mogelijk de oplaadplaats weer vrij.

 

Naar het Maasziekenhuis

Maasziekenhuis Pantein is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

 

Routebeschrijving naar het Maasziekenhuis