1. Home
  2. Nieuws
  3. Patiëntenportaal MijnPantein is vernieuwd
Nieuws

Patiëntenportaal MijnPantein is vernieuwd

29-06-2023

Vanaf 29 juni 2023 is er een vernieuwde versie van patiëntenportaal MijnPantein beschikbaar. In dit patiëntenportaal kunt u informatie uit uw medische dossier bekijken, zoals uitslagen, een medicatie-overzicht en brieven van de specialist aan de huisarts.

Op dit moment kunnen uitsluitend patiënten die in de periode oktober 2022 tot heden in het Maasziekenhuis in behandeling zijn (geweest), gegevens in het vernieuwde MijnPantein ophalen. Dit wordt de komende tijd verder uitgebreid, zodat uiteindelijk iedere patiënt gegevens kan ophalen.

Maak kennis met

De vernieuwde versie van MijnPantein heeft een nieuwe, eigentijdse vormgeving. Ook staan afspraakgegevens en informatie over de behandeling nu overzichtelijk bij elkaar. Verder is MijnPantein voortaan ook gemakkelijk op een telefoon of tablet te gebruiken.

Feedback is welkom

Vanwege de privacyregels hebben we tijdens de ontwikkeling van het nieuwe MijnPantein geen testen met patiëntgegevens kunnen doen. We willen u graag een goede gebruikerservaring bieden. Als u merkt dat iets niet goed in beeld komt of werkt, dan horen we dit graag. U kunt u dit melden via het formulier 'Melding probleem MijnPantein'. Hartelijk dank voor uw hulp.