Maag-, darm- en leverpoli

U heeft van uw specialist te horen gekregen dat u een maag-, darm- of leverziekte heeft. De behandeling van uw ziekte en/of het volgen van nieuwe leefregels kan ingrijpend voor u zijn. Bij onze maag-darm-lever-verpleegkundige (poli interne geneeskunde) kunt u terecht met vragen en problemen.


Wat is een mdl-verpleegkundige?

Een mdl-verpleegkundige is een verpleegkundige die zich heeft gespecialiseerd in de zorg voor maag-darm-lever-patiënten. Hij/zij geeft patiënten en hun naasten informatie, (praktisch) advies en ondersteuning.

Wat kan de mdl-verpleegkundige voor u betekenen?

De mdl-verpleegkundige geeft u gerichte voorlichting en informatie over uw ziekte. Hij/zij legt uit wat uw behandeling inhoudt en wat dit voor u kan betekenen. Ook ondersteuning en begeleiding van u en uw naasten zijn belangrijke taken. U kunt met al uw vragen en onduidelijkheden bij de mdl-verpleegkundige terecht.

Hij/zij werkt nauw samen met de specialist. Als het nodig is, verwijst hij/zij u naar andere hulpverleners, zoals de diëtist, de thuiszorg of de psychosociale zorg.

Contact met de mdl-verpleegkundige

Het is mogelijk om de mdl-verpleegkundigen telefonisch of per e-mail vragen te stellen. Het telefoonnummer is 0485-84 61 79. Het e-mailadres is mdlverpleegkundige@pantein.nl. U krijgt contact met een van onze mdl-verpleegkundigen: Marjo Rijs-Geurts, Marloes Smits, Steffi Hendriks of Yvonne Janssen.

Afspraak maken

Om een afspraak te maken, te verzetten of te annuleren neemt u contact op met de polikliniek Interne Geneeskunde. De poli is op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 telefonisch bereikbaar. Het telefoonnummer is 0485-84 53 60. U kunt ook online een afspraak maken

 

U vindt de Maag-, darm- en leverpoli op de eerste etage van Maasziekenhuis Pantein. Volg route 115. U kunt zich melden bij de balie van de poli Interne Geneeskunde.